Varför medlem?

Som medlem i Svenska Brukshundklubben får du ta del av hela Sveriges bästa kursutbud och du får delta på alla våra tävlingar, prov och utställningar.
Under ditt medlemsår är du dessutom försäkrad om något skulle hända dig på våra aktiviteter, dessutom får du väldigt fördelaktiga rabatter på din hund-försäkring via Agria.
Svenska Brukshundklubben samarbetar också med en rad företag som erbjuder dig något alldeles extra för att du är medlem hos oss.

Fler fördelar att vara med!

Som medlem i Svenska Brukshundklubben har du ett antal förmåner:

6 nummer/år av tidningen Brukshunden - Sveriges näst största hundtidning! Vi samarbetar med Agria och som medlem får du 10 procents rabatt på hundförsäkringar. Genom ditt medlemsskap får du som hundägare automatiskt en personolycksfallsförsäkring när du deltar på klubbens aktiviteter. Genom SBK Försäkring får du som medlem en unik möjlighet att teckna försäkringar på hem, bil och mycket annat.
Försäkringarna är speciellt framtagna för oss hundägare och våra behov.Genom att vara medlem i en brukshundklubb får du dessutom tillgång till kurser, utbildningar, tävlingar och marker att träna på.

Varmt välkommen som medlem i Svenska Brukshundklubben!

Så här blir du medlem...
.. i Svenska Brukshundklubben och Skövde Brukshundklubb.

Fyll i uppgifterna i formuläret och sätt in medlemsavgiften på:

bg 5591-0335

Medlemsavgifter

Ord. medlavg, Skövde bk    520 kr
Familjemedlem                    120 kr
Delbetalande                       120 kr
Ungdom, upp till 25 år         300 kr
(eller via Sveriges Hundungdom)

Bankgiro 5591-0335

Kom ihåg !!
att skriva namnet på         medlemmen på inbetalningen.

Frågor?

Kontakta Christer Lundberg

christer.lundberg@live.com

Hyra av klubben

Husvagnsuppställning är tillåtet på området. Kostnad för med el för medlem 50:- per dygn
icke medlem 100:- per dygn tillgång till wc och dusch.
Hyra av klubben för medlem 500:- per dag, 1000:- hel helg och man har en plan till förfogande.
Hyra av hela anläggningen icke medlem 1 dag 1000:- hel helg 2500:-.

• Vid familje/delbetalande medlemsskap

Rabatter för Skövde Brukshundklubbs medlemmar

vid uppvisande av medlemskort.

Arken ZOO

10 % rabatt på hela hundsortimentet.
(Gäller ej extrapriser eller bonusberättigat foder)

Samt Djurmagasinet 10% rabatt vid uppvisande av medlemskort