Medlemsmöte
16/9-2021 kl 19:00
Mötet kommer att ske fysiskt på klubben. En bedömning kommer att göras tätt inpå om mötet bör hållas utomhus eller inomhus, beroende på vad som anses lämpligt enligt vid tillfället rådande restriktioner.

Kursavgifterna sätts in på bankgiro 5591-0335 när du har fått bekräftelse på att du är antagen. Viktigt att tydligt ange kursdeltagarens namn och vilken kurs det gäller, på inbetalningen. Lägsta ålder på kursdeltagare är 13år, förutom ungdomskurser.

Medlemsavgiften
Ordinarie medlemsavgift i Skövde bk     520 kr
Familjemedlem                                       120 kr
Delbetalande                                          120 kr
Ungdom, upp till 25 år                            300 kr
(eller via SverigesHundungdom)
(nya medlemmar) sätts också in på bankgiro 5591-0335 glöm inte namn.

Medlemsavgiften och kursavgiften ska vara betald innan kursstart.

Din hund måste ha godkänd vaccination, vilket kontrolleras vid kursstart.
Som medlem i Svenska Brukshundklubben får du ta del av hela Sveriges bästa kursutbud och du får delta på alla våra tävlingar, prov och utställningar.
Under ditt medlemsår är du dessutom försäkrad om något skulle hända dig på våra aktiviteter, dessutom får du väldigt fördelaktiga rabatter på din hund-försäkring via Agria.

Svenska Brukshundklubben samarbetar också med en rad företag som erbjuder dig något alldeles extra för att du är medlem hos oss.
Du har tillgång till din lokalklubbs anläggningar.
Medlemskapet ger också rabatt i våra djuraffärer
i Skövde vid uppvisande av medlemskort

Här går du in för att skriva ut ditt medlemskort

Varför medlem?

Fler fördelar att vara med!

Som medlem i Svenska Brukshundklubben har du ett antal förmåner:

6 nummer/år av tidningen Brukshunden - Sveriges näst största hundtidning! Vi samarbetar med Agria och som medlem får du 10 procents rabatt på hundförsäkringar. Genom ditt medlemsskap får du som hundägare automatiskt en personolycksfallsförsäkring när du deltar på klubbens aktiviteter. Genom SBK Försäkring får du som medlem en unik möjlighet att teckna försäkringar på hem, bil och mycket annat.
Försäkringarna är speciellt framtagna för oss hundägare och våra behov.Genom att vara medlem i en brukshundklubb får du dessutom tillgång till kurser, utbildningar, tävlingar och marker att träna på.

Varmt välkommen som medlem i Svenska Brukshundklubben!

Hyra av klubben

Husvagnsuppställning är tillåtet på området.
Kostnad för med el för medlem 50:- per dygn
icke medlem 100:- per dygn tillgång till wc och dusch.
Hyra av klubben för medlem 500:- per dag, 1000:- hel helg och man har en plan till förfogande.
Hyra av hela anläggningen icke medlem 1 dag 1000:- hel helg 2500:-.
Kontakta: Anette Källström
0707-554984. anette0819@hotmail.com

Du som anmäler dig som ny medlem via länken ovan kommer att få en inbetalningsavi från Svenska Brukshundklubben
på posten.

Du som anmäler familj, del eller utlandssvensk skickar betalningen direkt till klubben på bankgiro 5591-0335 120:- skriv medlemskapet och namn

• Genom att kryssa i denna ruta godkänner du att skövde Brukshundklubb hanterar dina personuppgifter
    Läs mer på http://www.brukshundklubben.se/klubbar-medlemskap/bli-medlem/medlemsvillkor

Frågor?

Kontakta Christer Lundberg

christer.lundberg@live.com

Protokoll från styrelsemöten 2020

Rabatter för Skövde Brukshundklubbs medlemmar

vid uppvisande av medlemskort.

Arken ZOO

10 % rabatt på hela hundsortimentet.
(Gäller ej extrapriser eller bonusberättigat foder)

Samt Djurmagasinet 10% rabatt vid uppvisande av medlemskort