VÄLKOMMEN PÅ HUNDKURS TILL SKÖVDE BRUKSHUNDKLUBB

VI HOPPAS NI KOMMER ATT TRIVAS.
Våra kurser är i samarbete med studiefrämjandet

INFORMATION OM VÅRA HUNDKURSER LÄMNAS AV:
RENÉ FRIBERG KURS@TELIA.COM 0500-482510

Kursavgifterna sätts in på bankgiro 5591-0335 när du har fått bekräftelse på att du är antagen.Skriv kursdeltagarens namn och vilken kurs det gäller, på inbetalningen.
Medlemsavgiften
Ordinarie medlemsavgift i Skövde bk     500kr
Familjemedlem                                       120 kr
Delbetalande                                          120
Ungdom, upp till 25 år                             300
(SverigesHundungdom)
(nya medlemmar) sätts också in på bankgiro 5591-0335 glöm inte namn.

Medlemsavgiften och kursavgiften ska vara betald innan kursstart.

Din hund måste ha godkänd vaccination, vilket kontrolleras vid kursstart.
Som medlem i Svenska Brukshundklubben får du ta del av hela Sveriges bästa kursutbud och du får delta på alla våra tävlingar, prov och utställningar.
Under ditt medlemsår är du dessutom försäkrad om något skulle hända dig på våra aktiviteter, dessutom får du väldigt fördelaktiga rabatter på din hund-försäkring via Agria.

Svenska Brukshundklubben samarbetar också med en rad företag som erbjuder dig något alldeles extra för att du är medlem hos oss.
Du har tillgång till din lokalklubbs anläggningar.
Medlemskapet ger också rabatt i våra djuraffärer
i Skövde vid uppvisande av medlemskort

Här går du in för att skriva ut ditt medlemskort

Vaccinationer
Varför vaccinerar vi våra husdjur?
Anledningen till att vi vaccinerar våra husdjur är i första hand för att främja djurskyddet. Genom att vi vaccinerar våra husdjur minskar vi smittrisken i våra populationer samt minimerar risken för sjukdom och lidande.

Anledningen till att vi ser de sjukdomar vi vaccinerar mot så sällan är just att alla tar sitt ansvar och vaccinerar sina husdjur.

Med öppnare gränser ökar också risken att få in sjukdomar som kan utgöra ett hot mot oss människor. Det är därför viktigt att veta vad vi vaccinerar mot och hur vi bör göra det.

När bör man inte vaccinera?
När djuret ska vaccineras ska individen vara frisk, dvs. djuret ska inte ha en pågående infektionssjukdom, vara undernärd eller stå på någon medicinsk behandling som påverkar immunförsvaret. Om du är osäker bör du rådfråga din veterinär.

Dräktiga djur bör inte vaccineras under själva dräktigheten. I de fall man anser det absolut nödvändigt ska det begränsas till sådana vacciner där det är säkerställt att vaccinet är oskadligt för dräktiga djur.

Hundkurser 2017
medlemmar i
Skövde BK har
förtur

Om ni inte fått svar på er anmälan, så är det oftast att ni skrivit in fel mailadress. Så skriv igen om ni inte fått svar.