Hyra av klubben

Husvagnsuppställning är tillåtet på området.
Kostnad för med el för medlem 50:- per dygn
icke medlem 100:- per dygn tillgång till wc och dusch.
Hyra av klubben för medlem 500:- per dag, 1000:- hel helg och man har en plan till förfogande.
Hyra av hela anläggningen icke medlem 1 dag 1000:- hel helg 2500:-. 
Kontakta: Anette Källström 
0707-554984. anette0819@hotmail.com 
 

Nedan ser ni ett avtal som ni ska fylla i och skicka till Anette Källström  anette0819@hotmail.com tel 0707-554984 ifall ni har några frågor.

Fler gör mer - välkommen du också !
Du som ännu inte hunnit anmäla dig !! Vår brukshundsklubbs framgång, livskraft och överlevnad hänger på att vi alla medlemmar bidrar till de olika aktiviteter som är nödvändiga i en levande klubb. Framöver kommer vi därför, här på hemsidan och i vår facebookgrupp, att kort presentera klubbens olika kommitteer och deras kontaktpersoner, så att du som medlem enkelt kan slå en signal eller maila kontaktpersonen för det område, som du känner mest för att aktivera dig i. Grundinställningen i klubben är att Alla är välkomna att delta och att Alla alltid kan bidra. Idag börjar vi med Område/Stuga, som söker några fler medlemmar till arbetsgruppen. Område/Stuga svarar för att vår fastighet Lövsjötorp underhålls löpande, så att vi alla medlemmar kan få glädje och nytta av dess fantastiska läge ute vid Kroksjön. I vår har klubbens styrelse b l a beslutat investera i upprustningar för att ”motverka tidens tand.” B l a kommer tak att lagas och staket renoveras. Högaktuellt nu inför sommaren är förstås vår gräsklippning, vilket vi gör med åkgräsklippare på de ytor där våra två robotar inte når. Du kanske själv funderar på något som behöver göras vid vår klubbstuga. Välkommen med dina tankar och idee’r Hör av dig till : Lennart Strömberg tel: 0727 45 1016 eller om du vill maila : strombergh@telia.com Hoppas att vi hörs !!

Gillar du att klippa gräs?

 

Vi söker ständigt medlemmar som vill och kan hjälpa till att hålla planerna i bra skick. Hör av dej till ansvarig om du känner för att hjälpa till!

TRÄNINGSTILLFÄLLE MED GRILLNING

Bokningar hittar ni i kalendern på första sidan.