I köket finns fika att köpa till självkostnadspris.
Köket är öppet kurskvällar och vid tävlingar.
Köksansvarig: Gunnar Hammarbäck gunnar1958@hotmail.com

Hjälp till i köket?

Vi söker ständigt medlemmar som vill och kan hjälpa till i köket, både på kurskvällar och under tävlingsdagar. Hör av dej till ansvarig om du känner för att hjälpa till!

TRIVSELREGLER PÅ SKÖVDE BRUKSHUNDKLUBB

Vi hälsar dig och din hund hjärtligt välkomna till Skövde BK.

Lite info här som ni kanske har nytta av.

Hundarna bör vara väl rastade när ni kliver in på planerna, det finns en hel del ställen att rasta hunden på runt klubben.

Man kan gå en promenad runt sjön, tänk på att ha med en bajspåse.

Ni som går kurs, tänk på att inte låta hundarna leka med varandra på plan, det underlättar er träning.

Vi har träningskvällar på torsdagar då många tävlingstränar samt att vi på lilla plan vår och höst har temakvällar som alla medlemmar i Skövde BK kan delta på, även ni som har valpar.

På torsdagar kan det förekomma skott på plan mellan 17.30 och 18.00,
samt att det finns en skyttebana i närheten som vi hör skott ifrån.

Löptikar är välkomna på lilla plan (är till höger om stugan när man står på parkeringen) om det inte är en tävling inplanerad, då gäller förbud för löptikar 1 vecka innan tävling.

Man får inte vara på agilityplan och gå på deras hinder om man inte är kunnig i agilityn.

Det finns en facebookgrupp som heter Skövde Brukshundklubb, ansök bara om medlemskap. Där lägger vi ofta upp vad som kommer att hända på klubben.

Klubben är i behov av hjälpande händer, hör bara av dig till någon instruktör eller någon i styrelsen om att du kan hjälpa till, t.ex. klippa gräs, stå i köket, hjälpa till på tävlingar. Vi har även 2 jobbdagar per år, då vi fixar olika saker, som målning, ogräsborttagning och liknande.

Vi hoppas ni kommer att trivas på klubben.