Inbjudan till CLEAR ROUND
TSM NW1 EUKALYPTUS
Lördagen den 12 Maj
Skövde Brukshundklubb

Clear Round är en inofficiell Nosework-tävling där varje ekipage tävlar enskilt alltså utan konkurrens. Hunden ska finna 4 doftgömmor utan fel och inom tiden. Så fort ni är klara får ni ert pris om hunden klarat sitt uppdrag och/eller ett bedömningsutlåtande.
Max 25 startande 13 starter fm och 12 em.
9,00 Anmälan grupp 1
9,30 Banvandring
10,00 första start grupp 1
12,0 Anmälan grupp 2
12,30 Banvandring grupp 2
13,00 Första start grupp 2
Efter anmälningstiden gått ut skickas PM där du får veta vilken grupp du hamnat i och mer information om tävlingsdagen.
Krav för deltagande är godkänt doftprov i eukalyptus, godkänd vaccination och medlemskap i SBK
Löptik får medverka med tikskydd sist på dagen, och detta ska meddelas innan tävlingsdagen.
Fika finns att köpa
Domare är Carina Johansson
Anmälan sker till på hemsidan senast 20 April om ni inte fått svar kolla i skräpposten.
Priset är 250 kr och ska betalas efter att ni fått meddelande om att ni kommit med.
                               VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN

• .