VÄLKOMMEN TILL SKÖVDE BRUKSHUNDKLUBB

Bäste medlem,

Du kallas härmed till årsmöte för Skövde Brukshundklubb.
Datum: 2022-02-27
Tid: 15:00 (mötet öppnar för insläpp kl 14:30)
Var: Mötet kommer i första hand att avhållas fysisk i klubbstugan, i andra hand digitalt via Zoom (beroende på rådande rekommendationer och restriktioner från myndigheter och organisation)

Dagordning och möteshandlingar kommer att skickas ut digitalt varför vi vill be de medlemmar som saknar e-postadress att lägga till det i medlemsregistret. Årsmöteshandlingar kommer även att finnas tillgängligt i klubbstugan.

Oavsett om mötet kommer att hållas fysiskt eller digitalt kommer vi att kräva förhandsanmälan. Detta på grund av att det högst troligt kommer att råda någon form av begränsning av antalet deltagare i lokalen eller för att vi ska kunna skicka ut inbjudan till ett eventuellt årsmöte. Vid förändring av mötesform kommer ny information att skickas ut.

Anmälan till årsmöte sker genom att skicka mail enligt nedan eller skicka sms:
Ämne: Anmälan årsmöte Skövde Brukshundklubb 2022-02-27
Innehåll:
NAMN OCH MEDLEMSNUMMER (på deltagare, är ni fler i ett hushåll som kommer, anmäl alla)
Du vet väl att du själv har ansvaret för att hålla medlemsregistret uppdaterat?
Du kan hantera ditt medlemskap på SBK Medlem Online https://sbkmedlemonline.se
Saknar du konto kan du ordna det här: https://www.brukshundklubben.se/klubbar-medlemskap/mina-sidor/
Kallelsen kommer ut via e-post, hemsida och klubbens Facebookgrupp.
Väl mött!
/Styrelsen Skövde Brukshundklubb

Valberedningens förslag för 2022 finns på styrelsesidan

Allmän träning på klubben

Torsdagar 18:00-20:00
för alla som är SBK-medlemmar.
Skotträning kan förekomma
mellan 17,30 - 18.00
OBS Ej skottberörda hundar.

Klubbens Swish 1230988659

Som medlem i Svenska Brukshundklubben har vi rabatt på Försäkring från Agria.

Vid uppvisande av Skövde Brukshundklubbs medlemskort erhålles 10% på alla ord.prisvaror.

TRIVSELREGLER PÅ SKÖVDE BRUKSHUNDKLUBB

Vi hälsar dig och din hund hjärtligt välkomna till Skövde BK.

Lite info här som ni kanske har nytta av.

Hundarna bör vara väl rastade när ni kliver in på planerna, det finns en hel del ställen att rasta hunden på runt klubben.

Man kan gå en promenad runt sjön, tänk på att ha med en bajspåse.

Ni som går kurs, tänk på att inte låta hundarna leka med varandra på plan, det underlättar er träning.

Vi har träningskvällar på torsdagar då många tävlingstränar samt att vi på lilla plan vår och höst har temakvällar som alla medlemmar i Skövde BK kan delta på, även ni som har valpar.

På torsdagar kan det förekomma skott på plan mellan 17.30 och 18.00,
samt att det finns en skyttebana i närheten som vi hör skott ifrån.

Löptikar är välkomna på lilla plan (är till höger om stugan när man står på parkeringen) om det inte är en tävling inplanerad, då gäller förbud för löptikar 1 vecka innan tävling.

Man får inte vara på agilityplan och gå på deras hinder om man inte är kunnig i agilityn.

Det finns en facebookgrupp som heter Skövde Brukshundklubb, ansök bara om medlemskap. Där lägger vi ofta upp vad som kommer att hända på klubben.

Klubben är i behov av hjälpande händer, hör bara av dig till någon instruktör eller någon i styrelsen om att du kan hjälpa till, t.ex. klippa gräs, stå i köket, hjälpa till på tävlingar. Vi har även 2 jobbdagar per år, då vi fixar olika saker, som målning, ogräsborttagning och liknande.

Vi hoppas ni kommer att trivas på klubben.

Vi finns på Facebook. Sök på Skövde Brukshundklubb och skicka sedan en förfrågan.